Slik gjør du
Brun reinsdyrsteken i en panne med smør, salt, pepper og knuste enebær. Stekes så i ovn på 100 grader til kjernetemperaturen er 62-64 grader. La så hvile i 20 min før du skjærer den i skiver.
Serveres med rotgrønnsaker, mandel-potet og fløtekokte kantareller.
Fløtekokte kantareller
Brun løk og kantareller i smør i en kjele. Tilsett kraft og fløte og la det småkoke i 20 min, smakes til med salt og pepper. Kan også jevnes litt med maizena.
Slik gjør du
Brun reinsdyrsteken i en panne med smør, salt, pepper og knuste enebær. Stekes så i ovn på 100 grader til kjernetemperaturen er 62-64 grader. La så hvile i 20 min før du skjærer den i skiver.
Serveres med rotgrønnsaker, mandel-potet og fløtekokte kantareller.
Fløtekokte kantareller
Brun løk og kantareller i smør i en kjele. Tilsett kraft og fløte og la det småkoke i 20 min, smakes til med salt og pepper. Kan også jevnes litt med maizena.
1 reinsdyrstek, benfri, surret
Smør
Salt og pepper
Enebær
Rotgrønnsaker
Mandelpotet
300 gram kantareller
1 løk finkuttet
5 dl kraft
7,5 dl fløte
Maizena
Vi leverer til utvalgte steder i Oslo, Trondheim og i hele Røros kommune via vår nettbutikk. Spør ellers din lokale matforretning etter produkter fra Stensaas Reinsdyrslakteri eller ta kontakt med oss for informasjon angående andre fraktmuligheter.
Betingelser:
Frakt:
For bestilling, priser eller andre opplysninger:
Telefon: 72 41 90 50
E-post: bestilling@stensaas.no
Trygghets garanti
All slakting og produksjon forgår under strenge hygieniske krav. Vi har en vel fungerende internkontroll og HACCP-system for trygg mat. Dette er din trygghetsgaranti fra Stensaas Reinsdyrslakteri AS.
Takk for at du ønsker å få levert varer fra oss!
Netthandelen gjelder foreløpig kun for private kunder. Vi leverer til utvalgte steder i Oslo, Trondheim og i hele Røros kommune via vår nettbutikk. Kontakt oss hvis leveringspunktene ikke er nærheten av deg, gjennom ulike transportfirma leverer vi over hele landet.
Leveringssteder:
Bestilte varer betales med kort eller kontant ved henting.