ANBEFALT

KLASSIKERE

Reinsdyrskav

TILBEREDNINGSTID: 20-40 min.

SLIK GJØR DU
  1. Rens og skjær løken i strimler og del soppen i passende biter.
  2. Stek løken gyllen med nøytral olje i en stekepanne og ha den over i en gryte.
  3. Stek soppen med Røros Smør og ha den over i samme gryte som løken.
  4. Stek reinsdyrskav raskt på sterk varme, gjerne i flere omganger for å unngå at kjøttet koker. Krydre med litt salt og pepper.
  5. Ha kjøttet over i gryten, sammen med sopp og løk, og tilsett Røros Fløte. Gi alt et oppkok og la det små koke i 10 minutter. Rør inn Røros Rømme og smak eventuelt til med mer salt og pepper.

SERVERINGSTIPS

Tilsett noen skiver brunost i gryta for ekstra god smak. Dryss over friske tyttebær og finhakket persille ved servering.

Server gjerne med kokt mandelpotet og dampet rosenkål.