Slik gjør du
Stek løk, kantareller og kjøtt i en stekepanne. Ha det over i en kjele og tilsett kraft og fløte. Kokes mørt og smakes til med salt og pepper.
Server gjerne med dampede rotgrønnsaker, kokte poteter, nyrørt tyttebær og flatbrød.
Slik gjør du
Stek løk, kantareller og kjøtt i en stekepanne. Ha det over i en kjele og tilsett kraft og fløte. Kokes mørt og smakes til med salt og pepper.
Server gjerne med dampede rotgrønnsaker, kokte poteter, nyrørt tyttebær og flatbrød.
800 gram reinsdyrskav
400 gram løk i skiver
200 gram kantareller
1 dl kraft
5 dl fløte
Salt og pepper
Rotgrønnsaker
Mandelpotet
Nyrørt tyttebær
Flatbrød
Vi leverer til utvalgte steder i Oslo, Trondheim og i hele Røros kommune via vår nettbutikk. Spør ellers din lokale matforretning etter produkter fra Stensaas Reinsdyrslakteri eller ta kontakt med oss for informasjon angående andre fraktmuligheter.
Betingelser:
Frakt:
For bestilling, priser eller andre opplysninger:
Telefon: 72 41 90 50
E-post: bestilling@stensaas.no
Trygghets garanti
All slakting og produksjon forgår under strenge hygieniske krav. Vi har en vel fungerende internkontroll og HACCP-system for trygg mat. Dette er din trygghetsgaranti fra Stensaas Reinsdyrslakteri AS.
Takk for at du ønsker å få levert varer fra oss!
Netthandelen gjelder foreløpig kun for private kunder. Vi leverer til utvalgte steder i Oslo, Trondheim og i hele Røros kommune via vår nettbutikk. Kontakt oss hvis leveringspunktene ikke er nærheten av deg, gjennom ulike transportfirma leverer vi over hele landet.
Leveringssteder:
Bestilte varer betales med kort eller kontant ved henting.