ANBEFALT

KLASSIKERE

Reinsdyrsbiff

Slik gjør du

Kjøttet brunes godt i smør, krydres med salt og pepper. Stekes i ovnen på 70 grader til kjernetemperaturen er rundt 58 grader for frisk rød eller rosa kjerne. Dette kan ta opp til to timer. La hvile i noen minutter før servering.


Rosenkålkrem

Trekk rosenkål til de er møre i vann, mikses med 1 dl fløte til en glatt krem. Smak til med salt og pepper.


Kremede kantareller

Løk kuttet fint og brunes i kjele, tilsett kantareller og la det surre sammen litt før 2 dl fløte tilsettes og ½ terning med grønnsaks buljong, salt og pepper.

Serveres gjerne med saltbakt mandelpotet, eller etter eget ønske.

Magnus Häggblom

«Jeg anbefaler denne retten fordi den er veldig, veldig god og dessuten sunn. Reinsdyrkjøtt er også veldig fint å servere siden det er spesielt mørt og saftig. Velbekomme!»

Magnus
Kjøkkensjef, Hummelfjell Catering