ANBEFALT

KLASSIKERE

Bitstek av elg

Slik gjør du

Kutt løken i båter og brun den i en kjele til den er gylden, tilsett vannet. Skjær kjøttet i småbiter ca 2*2 cm og brun dem i en stekepanne. Tøm kjøttet over i kjelen med løk. Gi ett oppkok og la det trekke i 20 minutter før fløten tilsettes. La småkoke litt, smakes til med salt og pepper.

Serveres gjerne med kokt mandelpotet, pastinakk og gulrot, og rørte tyttebær.

Stein Nordbrekken

«Min favorittoppskrift er ujålete med få ingredienser, og likevel veldig smaksrik. Mange vil nok kalle den viltgryte, men jeg har arvet den, og i vår familie går den under navnet Bitstek av elg.»

Stein Nordbrekken
Mesterbrev i pølsemakeri og ansatt i Stensaas i over 20 år

  • Velg størrelse
    Legg i handlekurv