Slik gjør du
Brun reinsdyrsteken i en panne med smør, salt, pepper og knuste enebær. Stekes så i ovn på 100 grader til kjernetemperaturen er 62-64 grader. La så hvile i 20 min før du skjærer den i skiver.
Serveres med rotgrønnsaker, mandel-potet og fløtekokte kantareller.
Fløtekokte kantareller
Brun løk og kantareller i smør i en kjele. Tilsett kraft og fløte og la det småkoke i 20 min, smakes til med salt og pepper. Kan også jevnes litt med maizena.
Slik gjør du
Brun reinsdyrsteken i en panne med smør, salt, pepper og knuste enebær. Stekes så i ovn på 100 grader til kjernetemperaturen er 62-64 grader. La så hvile i 20 min før du skjærer den i skiver.
Serveres med rotgrønnsaker, mandel-potet og fløtekokte kantareller.
Fløtekokte kantareller
Brun løk og kantareller i smør i en kjele. Tilsett kraft og fløte og la det småkoke i 20 min, smakes til med salt og pepper. Kan også jevnes litt med maizena.
1 reinsdyrstek, benfri, surret
Smør
Salt og pepper
Enebær
Rotgrønnsaker
Mandelpotet
300 gram kantareller
1 løk finkuttet
5 dl kraft
7,5 dl fløte
Maizena